Ennyit nem ér


Nagyon tetszett neki a lány. Péter hetek óta gyűjtögette a bátorságát, de elhatározta, ma odaáll elé, és megkezdi a hódítást. Ő, a mennyei csoda csak néhány hete költözött a környékre, de már első pillantásra megdobogtatta a szívét. Néhány nap múlva kiderítette a nevét is: Angelika.

Ahogy készült a nagy eseményre, előre elgondolta lépésről-lépésre, mit is fog tenni. Hogyan köszön neki, mik lesznek az első szavai, hogy elmondja mennyire káprázatos teremtés, hogy ő a falevelek közt átszűrődő napfény, melynek sugarában végtelen táncukat járják az apró porszemek. Az őszi, ezer színben pompázó falevelek mellette csupán fekete-fehér foltok, és minden mozdulata oly kecses, hogy arról szimfóniát kéne írni. Nagyon szeretett volna időt tölteni vele, sétálni, megfogni a kezét.

Aztán eszébe jutott, hogy mostanában minden a zaklatásokról szól, hogy a férfiak szinte már egy cinkos kacsintást sem engedhetnek meg maguknak, mert máris itt a baj. Ennyit nem ér az egész! Ezt szó szerint így mondta Apa is. Meg különben is, még csak öt és fél éves. Ráér még a szerelemmel.

Címkék: szerelem
https://egypercesek.blogstar.hu/./pages/egypercesek/contents/blog/47260/pics/lead_800x600.jpg
szerelem
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?